Haci Karakoc

Forord fra formanden

Kære medlemmer af Europa Business Association

Vores forening, der blev oprettet den 1. juni 2015, tog de første skridt for at blive et fremragende eksempel på iværksætteri af succesrige forretningsfolk i Europa.

Denne organisation vil være en formation, som takket være vores værdsatte medlemmer vil følge en moderne vej og også bære en ånd af kontinuerlig enhed og samarbejde.

Som et resultat af, at vores iværksættere, der bor i europæiske lande, er hårdtarbejdende og disciplinerede individer; disse resultater af industriel succes har været en kilde til stolthed ved at skaffe beskæftigelse til nye generationer. Vi støtter og bliver sammen med alle vores iværksættere, der gennemgår disse hårde udfordringer.

EUBA sigter mod at tilvejebringe og støtte værdier som kvalitativ, fair og pålidelig handel blandt sine medlemmer i Europa. Derudover har det til formål at omfavne alle virksomheder og forretningsejere, uanset størrelse, og at støtte dem til at øge deres succes og blive velkendte over hele verden.

Vores iværksættere er altid i en særlig position i min optik. Derfor er det mit største mål at støtte jeres forretningsforbedringer gennem seminarer, som jeg lægger stor vægt på.

Med mottoet ”Stærkere sammen” skabte vi en fantastisk familie sammen. Jeg er stolt over at være medlem af en sådan succesrig forening med konstant stigende succesniveau.

Med venlig hilsen

Haci Karakoc
Formand
EUBA Denmark