EUBA

EUBA Entrepreneurs Association er en repræsentant for vidtspændende interesser, og en nær innovationspartner for internationale medlemmer i små og mellemstore virksomheder, der tænker ud over grænserne.

Medlemmernes tilfredshed og succes forbliver altid på forkant.

Grundlæggerne tiltrådte et ledende mål på grundlag af at skabe en stærk og lederforening i Europa og Tyskland for at realisere multinationale ideer.

EUBA støtter medlemmerne med samarbejds- og informationsforhold, som kan være alsidige.

EUBA er gennem en årrække blevet modnet i forhold til krav om udenlandske virksomhedsforhold vedrørende dannelse af internationale handelsforbindelser, og præsenterer dermed et omfattende servicetilbud til medlemmerne.

De dynamiske og foranderlige økonomiske, socio-politiske og teknologiske rammer, der har været mere og mere serielle dag for dag i en globaliseret økonomi, udgør en udfordrende pligt for EUBA. Foreningen tilsigter at holde serviceniveauet på det højeste for medlemmerne ved at løbende søge nye løsninger. On-the-job træning og kompetenceudvikling af medlemmer samt sikring af tilstrækkelig informationsniveau er yderst vigtigt for EUBA.

For at være i stand til at opfylde den udfordrende pligt har EUBA grundlagt filialer i Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Danmark, Schweiz, Sverige og Østrig gennem sine gratis og ikke-bureaukratiske promotorideer siden datoen for etableringen. Målet i hvert land er, at spille en afgørende rolle med henblik på løsning af aktuelle problemer, udfordringer og opgaver til gavn for alle vores medlemmer. På denne måde tilstræbes problemer og udfordringer, der er særlige for vores medlemmers virksomheder, løst ved tæt samarbejde, og afsluttet med videndeling i resten af foreningen.